fbpx
Сьогодні
17:19 25 Січ 2020

Милованов підтвердив, що "Investment nanny" працюватиме не тільки для іноземців

Програма від уряду "Інвестиційна няня" (Investment nanny) буде працювати не тільки для іноземних, але й для вітчизняних інвесторів, готових вкласти в країну від $100 мільйонів.

Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов в ефірі "Свободи слова" Савіка Шустера, пише Укрінформ. 

"Президент сам порушив на нараді це питання — а що стосується українських інвесторів? Це перше питання, найголовніше. Ми повинні підтримати тих, хто вже є в Україні", — сказав він.

За словами Милованова, проєкт "Інвестиційна няня" дає можливість інвестору підписати з Кабінетом міністрів окрему угоду про умови ведення бізнесу.

"Ці пропозиції можуть включати, наприклад, податкові якісь преференції, а можуть включати гарантії пропускної здатності в портах. Або, наприклад, що уряд інвестує в Укрзалізницю для того, щоб вони протягнули залізну дорогу конкретно під підприємство. Тобто, повні пакети", – розповів він.

Також інвестори, готові приватизувати підприємства вартістю від 10 мільйонів гривень і вище, будуть позбавлені від сплати податку на прибуток упродовж 10 років.

Раніше Гончарук заявив, що "інвестиційних нянь" надаватимуть не лише новим інвесторам, але й тим, які вже працюють в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: