fbpx
Сьогодні
21:25 11 Січ 2020

В Україні запустили соціальну рекламу для сільських жінок

В Україні запустили соціальну рекламу із закликом до дівчат та жінок із сільської місцевості брати активну участь у житті громади.

Відео поширило Міністерство соціальної політики, передає 50vidsotkiv.org.ua.

"Трансляція відеоролика сприятиме підвищенню рівня поінформованості населення щодо прихованої дискримінації та подолання гендерних стереотипів. Поширюйте ролик і долучайтесь до підвищення обізнаності громадськості!", — наголосили в міністерстві.

У ролику повідомляється, що 5% жінок у селах стикалися із насильством у сім'ї протягом року, 48% не мають доступу до медичних послуг у пішій доступності, 26% хотіли б підвищити освітні рівень, однак не мають можливості, а 35% жінок не беруть участь у вирішенні проблем свого села.

"Усе це створює замкнене коло. Не бійся його розірвати! Відкрий для себе нові можливості, заяви про свої потреби, бери участь у житті громади та вимагай змін! Без тебе нічого не буде!", — закликають сільських жінок.

Відео МінСоц щодо протидії дискримінації за ознакою статі, зокрема, дівчат і жінок із сільської місцевості

👉 Міністерством соціальної політики виготовлено соціальну рекламу з протидії дискримінації за ознакою статі, зокрема, дівчат і жінок із сільської місцевості.🔶 Метою відеоролику є привернення уваги та підвищення обізнаності громадськості щодо проблем дискримінації за ознакою статі, зокрема дискримінації дівчат і жінок із сільської місцевості.Трансляція відеоролика сприятиме підвищенню рівня поінформованості населення щодо прихованої дискримінації та подолання гендерних стереотипів. Поширюйте ролик і долучайтесь до підвищення обізнаності громадськості!

Posted by Міністерство соціальної політики України on Wednesday, January 8, 2020

 

Нагадаємо, що в Україні кожна третя жінка мешкає в сільській місцевості. Проте серед голів об'єднаних територіальних громад в Україні було лише 15,4% жінок (станом на березень 2019 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: