fbpx
Сьогодні
11:47 06 Січ 2020

РФ відновила подачу нафти в Білорусь

Заступник голови концерну "Білнафтохім" Володимир Сизов заявив, що прокачування російської нафти на білоруські НПЗ відновлено.

Про це повідомляє БЕЛТА.

"Сьогодні о 17:05 вже включені насосні агрегати і починає здійснюватися поставка нафти в напрямку ВАТ "Нафтан". По мірі оформлення маршрутних доручень обсяг буде додаватися і будуть поставки в тому числі для Мозирського НПЗ", – сказав Сизов 4 січня.

Щодо умов поставки нафти з РФ заступник голови "Білнафтохіму" зазначив, що вони визначаються в результаті переговорного процесу.

Напередодні концерн заявив про оформлення документів на першу партію російської нафти, що закуповується за ціною без премії постачальника.

У компанії "Транснефть" повідомили РИА Новости, що отримали заявку на прокачування 133 тисяч тонн нафти в Білорусь. "Білнафтохім" зазначив, що нова партія нафти і старі запаси сировини дозволять забезпечити роботу обох білоруських нафтопереробних заводів у січні 2020 року.

У понеділок, 6 січня, прес-служба концерну "Білнафтохім" заявила, що поставку нафти на білоруський НПЗ "Нафтан" відновлено, на підприємство з вечора 4 січня надійшло 26,5 тисяч тонн сировини.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: