fbpx
Сьогодні
09:48 03 Січ 2020

Вбивство Шеремета: з підозрюваною Кузьменко провели слідчий експеримент, адвокат клопотатиме про повторний

Фото: hromadske

Адвокат Юлії Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета заявив, що буде клопотати про повторне проведення слідчого експерименту.

Про це пише Hromadske.

Адвокат Владислав Добош зазначив, що буде клопотати про повторне проведення слідчого експерименту, оскільки на відео з матеріалів справи зображено двоє осіб. За версією слідства другою людиною, яка, ймовірно, причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета був Андрій Антоненко.

Добош додав, що слідчий експеримент буде офіційно завершений, коли будуть оформлені всі відповідні протоколи, а відео експерименту відправлять на експертизу.

Вночі провели слідчий експеримент в центрі Києва за участі підозрюваної Юлії Кузьменко. Вона пройшла тим шляхом, яким пройшли імовірні організатори вибуху автомобіля Шеремета. Із нею також повинен був бути підозрюваний Андрій Антоненко, проте його адвокати не встигли прибути на місце і він начебто відмовився від проходження експерименту.

Адвокат зауважив, що метою слідчого експерименту було перевірити ходу підозрюваної, щоб згодом порівняти її з тою, яка була зображена у відеоматеріалах слідчих.

Слідчий експеримент у справі вбивства Павла Шеремета у Києві

Posted by hromadske.ua on Thursday, January 2, 2020

 

Раніше у четвер адвокат Владислав Добош заявив, що у справі вбивства Павла Шеремета слідчі проведуть слідчий експеримент із його підзахисною, підозрюваною Юлією Кузьменко, про що повідомили за годину до самого експерименту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: