fbpx
Сьогодні
16:28 03 Січ 2020

ДБР проведе повний аудит своєї діяльності

Державне бюро розслідувань відправило листи до Рахункової палати України, Державної аудиторської служби України та Національного агентства України з питань державної служби, в яких ініціювало проведення повної перевірки діяльності відомства.

Про це передають у пресслужбі відомства.

Планується, що:

  • Рахункова палата перевірить дотримання бюджетного законодавства ДБР,
  • Держаудитслужба проведе ревізії фінансово-господарської діяльності та законність проведення держзакупівель,
  • Нацагентство з питань держслужби перевірить встановлені судами факти незаконних звільнень працівників ДБР, на виплату компенсацій, якими витрачались бюджетні кошти та дотримання ДБР загальних вимог Закону «Про державну службу».

Раніше ексочільник ДБР Роман Труба заявив, що нова керівниця зробила висновок про те, що бюро не впоралося зі своїми «першочерговими завданнями» через декілька днів перебування на робочому місці, без жодного аудиту та поданих звітів керівників структурних підрозділів.

1 січня у Державному бюро розслідувань повідомили, що виявили «суттєві порушення» у своїй роботі впродовж 2019 року. У бюро запросили громадськість та колег до «конструктивного обговорення». Йдеться про шляхи подолання кризових явищ, підвищення ефективності роботи слідчих та оперативних підрозділів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: