fbpx
Сьогодні
20:27 01 Січ 2020

У ДБР офіційно визнали, що провалили свої завдання у 2019 році

Новоутворене Державне бюро розслідувань за підсумками 2019 року не впоралося з першочерговими завданнями та викликами сьогодення.

Про це повідомляється на сайті ДБР.

"Під час ознайомлення з його роботою встановлено суттєві порушення як у організації діяльності підрозділів, взаємодії з правоохоронними органами, так і кадровим та технічним забезпеченням", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, для конструктивного обговорення шляхів подолання кризових явищ, підвищення ефективності роботи слідчих та оперативних підрозділів запрошуються громадськість і колеги.

"Наша електронна пошта: [email protected]

Для запису на особистий прийом до керівництва ДБР просимо надсилати листи із аргументацією терміновості та суспільної значущості предмету зустрічі", – наголосили у ДБР і додали, що чекають на ґрунтовну інформацію про зловживання високопосадовців та правоохоронців, їх приховані активи, корупційні зв'язки та ін.

"Звертаємо увагу на те, що у листах-повідомленнях мають бути чітко викладені факти та обставини, надано їх підтвердження", – підкреслили у Бюро.

Водночас т. в. о. керівника Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова у Facebook закликала користувачів назвати прізвища осіб, які можуть надати інформацію про порушення і недоліки в роботі ДБР.

"Враховуючи, що громадськість була не задоволена роботою ДБР у 2019 році, з ким має зустрітись керівництво, щоб вислухати претензії і конструктивну критику – дайте конкретні прізвища

– громадських діячів,

-блогерів,

-журналістів-викривачів,

-аналітиків..", – написала вона.

Венедіктова заявила, що ДБР буде вдячне "за інформацію, яка залишилась без правового реагування".

Нагадаємо, що Зеленський підписав закон про Державне бюро розслідувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: