fbpx
Сьогодні
11:57 10 Гру 2019

Мінцифри обере 15 стартапів для участі в конференції у Кремнієвій долині

Міністерство цифрової трансформації України оголосило відбір 15 технологічних стартапів, які представлятимуть Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині.

Конкурс проводитиметься спільно зі Startup Grind Kyiv (офіційний представник міжнародної стартап-екосистеми Startup Grind) за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Конкурентоспроможна економіка України".

"Стати учасниками можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток, не з чуток, готові до масштабування. Для участі в конкурсі стартапам потрібно заповнити онлайн-анкету до 12:00 16 грудня 2019 року", – повідомило Мінцифри на сайті.

Отримані від стартапів онлайн-анкети журі розгляне з 16 по 19 грудня 2019 року й обере 25 найкращих з усієї України для подальшого пітчингу вживу та остаточного відбору, уточнюється в повідомленні.

Далі, 19 грудня 2019 року, відбудеться пітчинг-сесія, під час якої шляхом голосування журі обере й оголосить 15 найкращих стартапів – переможців конкурсу.

Переможці конкурсу отримають: квиток на участь у конференції, виставковий стенд, промо-участь у конференції та PR-підтримку організаторів, а також відшкодування фінансових витрат на логістику, уточнюється в повідомленні відомства.

Startup Grind Global 2020 відбуватиметься з 9 по 12 лютого 2020 року в Кремнієвій долині в США. У заході беруть участь 300 команд із понад 125 країн світу, які презентують свій продукт перед 10 тис. учасників події.

Нагадаємо, що Державний фонд стартапів почав приймати заявки на фінансування.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: