fbpx
Сьогодні
16:43 06 Гру 2019

Гончарук оприлюднив перші результати вимірювань системи "зважування в русі"

Фото kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук оприлюднив перші результати вимірювань системи "зважування в русі".

"Є перші результати вимірювань системи «зважування в русі» (WiM), які вже презентував Укравтодор. Для прикладу, лише за місяць майданчик WiM-2 на трасі Київ-Чоп зафіксував понад 200 фактів порушення габаритно-вагових обмежень", – розповів він.

Гончарук зазначив, що 100 разів вантажні транспортні засоби рухалися із перевантаженням понад 150%, а це збільшує руйнівний вплив на дорожнє покриття, щонайменше, в 10 разів.

WiM

"Система WiM вестиме цілодобове спостереження, а статистика віднині публікуватиметься щотижнево. Крім того, Укравтодор реалізує пілотний проект із запуску 6 майданчиків «зважування в русі» на ключових пунктах в'їзду до Києва. Важливо, щоб система запрацювала повноцінно, а до порушників автоматично застосовувалися штрафні санкції. Це має бути на контролі Міністра інфраструктури Vladyslav Kryklii та Голови Укравтодору Александр Кубраков", – підкреслив він.

Нагадаємо, у коментарі "Рубриці" Кубраков назвав 2 найбільші проблеми агентства.

Більш того, новий очільник Укравтодору обіцяє створити координаційний центр, щоб допомагати регіонам залучати кошти донорів.

А ще – пояснив, де шукатиме гроші для роботи Укравтодору та розповів про нововведення у роботі.

Крім того, новий очільник Укравтодору пояснив, коли чекати платні дороги.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук представив нового очільника Укравтодору Олександра Кубракова, який отримав перемогу у відкритому конкурсі на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: