fbpx
Сьогодні
Промо 12:35 02 Гру 2019

Де почитати новини футболу в Україні

⚽️ Новини футболу сьогодні на ua-football

Футбол – один з найвідоміших видів спорту. Щорічно проводиться чимало турнірів різних категорій і масштабів. Звичайно, фанати хочуть бути в курсі всього, що відбувається. Відмінна можливість дізнатися всі новини футболу сьогодні. Дивитися матчі, читати огляди, переглядати цікаві моменти. Для цього потрібно пройти по посиланню ua-football, де відображені всі найостанніші новини щодо:

  • підсумків змагань
  • трансферів
  • жеребкування
  • рейтингів

Також там можна знайти аналітику і статистику. Це важливо не тільки для фанатів, а й для професійних беттерів. Без цього буде складно зробити ставку, яка виявиться виграшною.

Новини футболу сьогодні розкажуть перелік популярних і надійних букмекерських контор, таких як 1хBet, MelBet, Pari-Match, які сервіс може сміливо рекомендувати бажаючим зайнятися ставками. Завжди максимум інформативності, що дозволяє нічого не упустити зі світу футболу!

⚽️ Результати футбольних матчів сезону 2019/2020

У період з 6 по 12 листопада пройшло чимало протистоянь, в тому числі і в домашніх чемпіонатах. Результати футбольних матчів виглядають досить інтригуюче. Так, «Байєр» зіграв з «Атлетіко» з рахунком 2:1, впевнено вийшовши вперед в турнірній таблиці своєї групи. «Аталанта» зіграла внічию з «Манчестер Сіті» (1:1). «Локомотив» програв «Ювентусу з рахунком 1:2.

На початку грудня відбудеться фінальний 6-й етап гри перед плей-офф. Деякі команди з найбільшою кількістю балом вже автоматично туди потрапляють, незалежно від результату 6-го туру. Але для деяких це вирішальні бали.

17 листопада відбулися і матчі відбіркового турніру на Євро 2020. Збірна України зіграла зі збірною Сербії з результатом 2:2. Українцям вдалося буквально на останніх хвилинах зрівняти рахунок і вийти в нічию. У своїй групі Україна займає перше місце в таблиці з 20-ма балами, а на другому – Португалія з 17-ю. Болгарія виграла у Чехії 1:2. Збірна Португалії очікувано виграла у Люксембургу – 0:2.

Франція зіграла з Албанією і виграла з рахунком 2:0. Перемога не стала для них проблемою, тому зараз французи посідають перше місце в своїй групі з 25-ма балами.

Більш детальні результати футбольних матчів відбіркового раунду можна знайти на сайті UA-football. Там завжди свіжі новини та цікава аналітика, яка буде цікава фанатам. Крім Ліги Чемпіонів і Євро 2020 там можна подивитися новини і результати всіх відомих домашніх чемпіонатів (Німеччини, Англії, Іспанії), Ліги Європи та багато іншого.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: