fbpx
Сьогодні
20:28 26 Лис 2019

Трамп визнав, що затримував гроші для України

Президент США Дональд Трамп визнав, що затримував гроші для України, та назвав причину.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

Трамп висловив думку, що ЗМІ дуже багато пишуть про людей, "яких суди змушують свідчити перед Конгресом" у справі щодо його імпічменту, проте зазначив, що "хотів би, щоб люди давали свідчення" і назвав кілька конкретних імен.

Так американський лідер згадав свого екс-радника з питань національної безпеки Джона Болтона, який, за його словами, обізнаний в тому, що військова допомога для України затримувалася не для того, щоб чинити тиск на місцеву владу, а в зв'язку з тим, що це "корумпована країна".

"Шановний адвокат Дон Макгалі вже заявив, що я не зробив нічого поганого. Джон Болтон — патріот, і, можливо, знає, що я утримував гроші для України, тому що вона вважається корумпованою країною, і я хотів знати, чому сусідні європейські країни також не вкладають гроші", — написав Трамп.

Крім цього, Трамп заявив, що хотів би, щоб свідчення дали Держсекретар Майк Помпео, міністр енергетики США Рік Перрі, керівник адміністрації президента Мік Малвані і багато інших. Американський лідер також знов назвав процедуру імпічменту обманом та аферою й висловив надію, що після її завершення іншим президентам США не доведеться з нею стикатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: