fbpx
Сьогодні
11:36 24 Лис 2019

Разумков розповів про своє членство в Партії регіонів

Фото rbc.ua

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що в 2010 році вийшов з Партії регіонів, оскільки розчарувався в тих процесах, які почали відбуватися в політсилі.

Про це він сказав в інтерв'ю Українській правді.

«Тобто задекларована позиція і те, що відбувалося з командою, яка докладала зусилля в ті часи, коли Партія регіонів… Зараз не про Януковича, а про Партію регіонів, яка пройшла усі вибори. Багато з них було в опозиції, а після цього вони стали непотрібні та були викинуті на смітник», — зазначив він.

При цьому Разумков підкреслив, що в Партії регіонів були «достойні люди, були фахівці, які чомусь в один момент стали непотрібні після того, як політична сила прийшла до влади».

«Це неправильно, це призводить до катастрофічних процесів як внутрішніх, так і зовнішніх. І це призвело до, мабуть, тих результатів, які ми побачили», — заявив Разумков.

На питання, чи підтримував він політику колишнього президента Віктора Януковича, Разумков відповів, що до 2010 року — так.

«Тому що було багато ідей, багато людей у цій політичній силі, які заслуговували на повагу… Януковича я перестав підтримувати як політика, коли вийшов із Партії регіонів. Якщо б я підтримував, то я би залишився в тій політичній силі», — сказав він.

Свою підтримку Партії регіонів політик обгрунтував тим, що «в той час, мабуть, зіграло ключову роль не хто більше подобався, а внутрішній протест».

Водночас спікер спростував поширювану в ЗМІ інформацію про своє членство в молодіжному крилі Партії регіонів.

«Я не був, це фейк. Доповідаю: я був в Партії регіонів, але не був в молодіжному крилі Партії регіонів. Звідки це взялося, я не розумію, насправді», — пояснив Разумков.

Крім того, він додав, що підтримував Євромайдан «особливо після того, як стали відбуватися речі, яких не повинно бути в європейській державі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: