fbpx
Сьогодні
17:31 28 Жов 2019

Подання Рябошапки щодо Дубневича у Раді розглянуть цього тижня

Профільний комітет парламенту розгляне подання генерального прокурора Руслана Рябошапки щодо зняття депутатської недоторканності з Ярослава Дубневича цього тижня.

Про це йдеться в порядку денному комітету з питань Регламенту, депутатської етики та роботи ВРУ, пише РБК-Україна.

А саме розгляд відбудеться у середу, 30 жовтня.

"Про розгляд подань, внесених до Верховної ради генеральним прокурором Русланом Рябошапкою, "Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Дубневича Ярослава Васильовича", "Про надання згоди на затримання народного депутата України Дубневича Ярослава Васильовича", "Про надання згоди на обрання стосовно народного депутата України Дубневича Ярослава Васильовича запобіжного заходу у виді тримання під вартою (арешту)", – йдеться у повідомленні.

Так, під час погоджувальної ради голова ВР наголосив, що подання на Дубневича розглядатиметься у сесійній залі одразу після винесення рішення комітетом.

"Дійсно генеральний прокурор вніс подання на одного з депутатів. Ми його розглянемо одразу після того, як отримаємо відповідь від комітету. Це не потребує додаткових обговорень. Ми внесемо це в зал Верховної ради, про що повідомимо генерального прокурора. І будемо розглядати його в залі ВРУ", – заявив Разумков 28 жовтня.

Нагадаємо, що Рябошапка направив у ВР подання на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Дубневича.

Зазначимо, що Ярослав Дубневич пройшов у Раду 9-го скликання на мажоритарному окрузі на Львівщині, він є членом фракції «Європейська солідарність».

У жовтні в Укрзалізниці повідомили, що припинили співпрацю з компанією братів Дубневичів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: