fbpx
Сьогодні
10:12 27 Жов 2019

У Києві на честь "кіборга" Ігоря Брановицького відкрили молодіжний простір "Натрій"

25 жовтня відкрився молодіжний простір "Натрій", в назві якого закодовано позивний Ігоря Брановицького, захисника Донецького аеропорту.

"Чотири роки студенти і команда проєкту неформальної освіти Українська академія лідерства проводили "Благодійний забіг пам'яті "кіборга" Ігоря Брановицького", захисника Донецького аеропорту. На першому Забізі було запропоновано акумульовані кошти інвестувати у простір, який би носив ім'я Ігоря. В результаті за чотири забіги було зібрано близько ста тисяч гривень, і 25 жовтня відкрився молодіжний простір "Натрій". Таким був позивний Ігоря", – розповів співорганізатор Форуму Мар'ян Присяжнюк.

Простір функціонуватиме на базі Молодіжного Центру Громадянської Освіти (МЦГО). Захід відвідали представники двох Міністерств – Міносвіти та Міністерство у справах ветеранів. Саме створення МЦГО – це певний прецедент, коли 8 топових молодіжних організацій об'єднались щоб впливати і формувати молодіжну політику в країні, щоб не перекладати відповідальність на державу, вирішили брати її на себе.

Організатори публічного простору розповідають, що він створили задля проведення публічних заходів. Також тут хочуть зробити так звану "гурткову систему", щоб туди змогли прийти молоді люди і запустити, наприклад, молодіжне радіо, зробити свою майстерню.

Ігор Брановицький "Натрій" був учасником Революції гідності, а потім у липні 2014 року добровільно пішов на фронт. "Натрій" брав участь в обороні Донецького аеропорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: