fbpx
Сьогодні
16:01 14 Жов 2019

Батько Гандзюк заявив, що докази щодо вини однопартійців Порошенка були вилучені

У "справі Гандзюк" докази щодо однопартійців колишнього президента Петра Порошенка Андрія Гордєєва і Євгена Рищука було вилучено не без участі Порошенко і лінія Гордєєва-Рищука залишилася не відпрацьованою. 

Про це батько Катерини Віктор Гандзюк розповів виданню "Дзеркало тижня".

"На засіданні ТСК парламенту минулого скликання я публічно назвав імена трьох можливих замовників: Мангер. Рищук. Гордєєв. Але, на жаль, Гордєєв і Рищук виявилися членами партії президента Порошенка. Відповідальні за організацію і проведення його виборчої кампанії у Херсонській області. … Після моїх заяв щодо цих людей навіть були проведені деякі слідчі дії і обшуки. … Ці люди зникли з мого життя, але незабаром з'явився Петро Олексійович, який захотів зі мною зустрітися. і аша зустріч відбулася в Одесі, у лютому".

"Ми говорили близько години. Я нагадав йому, що він презентує себе як проєвропейський президент, тому навряд чи варто забувати про те, що потрібно розслідувати роль його однопартійців – Гордєєва і Рищука – у цій історії, що необхідно чесне розслідування. Але він сказав, що поки ніяких доказів проти них немає. А щойно вони з'являться, то він обов'язково очистить свою партію". 

При цьому, за словами Гандзюка, "докази є на всіх".

"І на Мангера, і на Гордєєва, і на Рищука. Однак коли справа потрапила до Генпрокуратури, не без участі Порошенка докази зі справи щодо його однопартійців було вилучено. По суті, лінія Гордєєва-Рищука завдяки Петру Порошенку взагалі залишилася не відпрацьованою", – заявив Віктор Гандзюк.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: