fbpx
Сьогодні
16:01 24 Вер 2019

У Раді оголосили конкурс на посаду члена ради НБУ

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики оголосив конкурсний відбір на вакантну посаду члена ради Національного банку.

Про це йдеться на сайті Ради.

Раніше представником парламенту в раді Нацбанку був Тимофій Милованов, який призначений міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.
"Відповідно до статті 10 Закону України «Про Національний банк України», кандидатури осіб для призначення Верховною Радою України членами ради Національного банку проходять обговорення на спеціальному відкритому засіданні профільного комітету Верховної Ради України, який вносить свої рекомендації Верховній Раді України. З огляду на зазначене, комітетом оголошується прийом документів від претендентів для участі у конкурсному відборі на посаду члена ради Національного банку України", – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що до ради НБУ входить дев'ять членів – по чотири від Верховної Ради і президента, а також глава Нацбанку.

Зараз представниками парламенту в раді НБУ є Віктор Козюк, Олена Щербакова і Віра Ричаківська. Милованов був заступником голови ради НБУ Богдана Данилишина.

Нагадаємо, Милованов каже, що вигнати іноземців після відкриття ринку землі – неправильно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: