fbpx
Сьогодні
16:09 20 Вер 2019

У Києві продовжується масове "мінування", цього разу "мінували" житлові та пологові будинки

Поліція перевіряє повідомлення про можливе мінування об'єктів в столиці.

Про це інформує РБК-Україна.

20 вересня київська поліція перевіряє інформацію про можливе замінування житлових будинків , дитсадків, мостів та ТРЦ.

Повідомлення надійшло на пошту Нацполіції.

"Сьогодні надійшов лист на електронну адресу Нацполіціі з повідомленням про замінування ряду об'єктів. Перелік дуже змістовний. Проводиться перевірка", – повідомили в правохоронному органі.

Також в пресслужбі додали, що об'єкти органів державної влади в переліку відсутні .

При цьому, в ЗМІ з'явився перелік адрес і об'єктів, які були заявлені в повідомленні. Повідомляється про бомби в житлових будинках на проспекті Генерала Ватутіна, 3а, вулиці Привокзальна, 2а, провулку Богдана Хмельницького, 4, провулку Яновського, 4б, вулиці Кемеровська, 67, вулиці Антоновича, 66, вулиці Кудряшова, 15, вулиці Боголюбова, 31, вулиці Пчілки, 5, на Московській площі, 3, вулиці Миколи Закревського, 95а, провулку Охтирський, 4, проспекті Перемоги, 67, вулиці Марини Раскової, 19.

Також за даними ЗМІ, в повідомленні заявлені київські пологові будинки (№1, №2, №3, №5, №6), міські клінічні лікарні №4 та №5 і Онкологічний центр міська клінічна лікарня №11. Дитсадки – "Планета дитинства", Baby Star, "Аристотель", "Монтессорі", "Орлятко", "Осокорки", "Проліски", "Лісовий дзвіночок", "Веселка", "Ромашка", "Гроно".

Також повідомлено про "мінування" торгових цетрів Gulliver, Ocean Plaza, Globus, Retroville, Метроград, Комод, ЦУМ, Art Mall, Проспект, Караван, Метрополіс, Квадрат, Аркадія, Dream Town, Лимон, New Way, Rive Gauche, Магеллан, Атмосфера , Променада і Україна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: