fbpx
Сьогодні
09:58 20 Вер 2019

Безсмертний: тексту "формули Штайнмаєра" не існує, кожен вкладає власний сенс

Український політик Роман Безсмертний стверджує, що до влади в Україні прийшла молода команда без досвіду, а тому Кремль підсовує їй "формулу Штаймаєра", аби виграти на незнанні деяких нюансів.

Про це він написав у сказав під час ефіру телеканалу ATR.

Безсмертний переконаний: РФ прагне провести вибори на Донбасі на своїх умовах, ігноруючи вимоги ОБСЄ, аби потім заявити на весь світ про законність своєї влади на Сході України.

"РФ не збирається віддавати під контроль України державний кордон на окупованій території. Їм потрібна рана, яка кровоточить!Тому коли робляться заяви з боку України про те, що "ми погодили текст формули "Штайнмайєра", треба розбиратися, що саме погодили, адже виписаного документу не існує", – наголошує пан Безсмертний.

"Тепер нашій владі треба розібратися ще з одним складним формулюванням – «модальність виборів». Хто має голосувати на Сході? Позиція України : всі, хто проживав на окупованій території до початку війни. Позиція РФ: виключно ті, хто там проживає зараз. А це дуже впливає на результат виборів", – каже Роман Безсмертний.

Також він підкреслив, що вибори обов'язково мають відбутися за українським законодавством і не під дулами автоматів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: