fbpx
Сьогодні
12:00 16 Вер 2019

Глава ОПУ розповів, як набирали до партії "Слуга народу"

Фото: BBC

Глава Офісу Президента Андрій Богдан поділився спогадами про те, як відбувалося вербування до лав партії "Слуга народу".

Про це він розповів у інтерв'ю BBC.

За його словами, набір такої великої кількості людей було вкрай складним явищем. Зокрема, абсолютна більшість не була до цього у його колі спілкування, а тому треба спочатку зрозуміти, якими були джерела формування списків "Слуги народу".

"Частина людей прийшла реально з Фейсбука, як Ліза Богуцька, частину людей ми в інтернеті шукали: хто популярний по цьому округу – ми йому дзвонили і питали: "Йдеш від нас? Завтра треба віднести документи". Є й такі люди. Когось давали обласні штаби, є журналісти, яких нам рекомендував наш прес-центр, є люди від BRDO, яких привів Олексій Гончарук, яких ми в житті ніколи не бачили", – розповів Богдан.

Андрій Богдан також похвалився тим, що це був перший партійний список, який був сформований "без копійки грошей".

Коли жураналісти запитали, як він реагує на закиди про "ручних тваринок" у фракції, то Богдан відповів:

"Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити", – жартує глава Офісу.

Він також додав, що хай там що, а поки у "Слуги народу" є одна ціль – вони одна команда. Натоміть, Богдан не відкидає, що якщо хтось вийде зі складу команди – то цілком може стати їх ворогом.

Нагадаємо, раніше у інтерв'ю Богдан висловив думку про те, що Порошенку було вигідно тримати бранців Кремля у російських в'язницях.

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: