fbpx
Сьогодні
13:49 12 Вер 2019

На Луганщині затримали диверсанта "ЛНР"

На Луганщині правоохоронці затримали бойовика НЗФ так званої "ЛНР", який мінував мости та автошляхи на підконтрольній українській владі території.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганщини.

Оперативники Управління карного розшуку разом з працівниками СБУ, бійцями батальйону поліції особливого призначення та співробітниками Поліція Лисичанська встановили місцезнаходження та затримали 51-річного чоловіка, який з 2014 року значився у розшуку, як такий що приймав участь у незаконних збройних формуваннях та незаконно зберігав вогнепальну зброю та боєприпаси.

У поліції кажуть, що чоловік не тільки ніс службу на постах бойовиків та зводив фортифікаційні споруди, а й підривав мости.

Зрештою, диверсанта вдалося затримати у лісі, де той проживав у наметі.

Затриманий чоловік зізнався правоохоронцям, що мінував дорогу на м. Соледар, мінував мости у місті Лисичанську в районі вул. Красна та вул. Пролетарська. Замінував та підірвав Томашовський міст, що розташований між містами Лисичанськ та Рубіжне.

"Триває слідство по кримінальних провадженнях, відкритих за статтями 260 КК України "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань" та 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами", – йдеться в повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: