fbpx
Сьогодні
14:35 08 Вер 2019

Україна планує встановити додаткові передавачі ТБ на межі з Кримом та Донбасом

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення та Міністерство інформаційної політики підготували план зі встановлення додаткових передавачів аналогового телебачення на межі з Кримом та Донбасом.

Про це повідомив член Нацради Сергій Костинський у Facebook.

«Національна рада разом з Міністерством інформаційної політики України підготувала План дій-2020 з розвитку аналогового телебачення в Донецькій, Луганській і Херсонській областях. План дій-2020 передбачає встановлення додаткових передавачів аналогового телебачення в Чаплинці і Чонгарі Херсонської області, в Попаснянському районі Луганської і в Гірнику Донецької областей», — зазначив Костинський.

Так, сигнал програм UA: Суспільне мовлення охопить стратегічні ділянки лінії розмежування і межі з тимчасово окупованим Кримом.

5 вересня Національна рада видала першу партію дозволів на тимчасове мовлення в населених пунктах: Чаплинка, вежа Концерн РРТ висотою 133 м — UA: Перший, UA: Культура, UA: КРИМ, UA: ХЕРСОН; Чонгар, щогла Телемережі України висотою 150 м — UA: ПЕРШИЙ, UA: КРИМ; Гірник, щогла Телемереж України висотою 190 м — UA: КУЛЬТУРА; Попаснянський район (у 2020 році планується будівництво нової вежі висотою 150 м силами КП Інноваційно-інформаційний центр — UA: ПЕРШИЙ, UA: ДОНБАС, UA: КУЛЬТУРА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: