fbpx
Сьогодні
13:50 06 Вер 2019

У київському автобусі сталася стрілянина

У Києві правоохоронці розшукують зловмисника, який стріляв у пасажирів тролейбуса. Унаслідок інциденту постраждали двоє чоловіків, їх із вогнепальними пораненнями госпіталізували у лікарню.

Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Конфлікт зі стріляниною стався у громадському транспорті на вулиці Федорова. Між двома пасажирами у тролейбусі виникла сварка, яка переросла у штовханину. Один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента.

На зупинці він вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, який наздогнав правопорушника. Тоді чоловік з пістолетом здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого, і втік.

"Двох потерпілих, 28-ми років та 43-х років, госпіталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує", — розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, проводять невідкладні слідчі дії та відпрацьовують відео з камер спостереження.

Очевидці розповіли, що зловмисник був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси та при собі мав чорний рюкзак.

У поліції закликають повідомляти громадян, якщо вони щось знають про стрільця.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: