fbpx
Сьогодні
21:44 28 Сер 2019

Розчарування суспільства діями нової влади не буде настільки відчутним, як це сталося з Порошенком та Ющенком, - експерт

Новообраний президент Володимир Зеленський розвінчав перший політичний міф щодо своєї каденції – мовляв, одразу після обрання його рейтинг стрімко впаде. На сьогодні більше половини населення позитивно оцінює перші кроки Зеленського при владі та вірить в успішну реалізацію проголошених реформ. Ситуація складається нетривіальна, адже вперше за історію незалежної України президент має такий рекордно високий рейтинг довіри населення – цілих 70%.

"У даній ситуації навіть потенційне розчарування суспільства діями нової влади не буде настільки відчутним, як це сталося у випадку з попередниками Зеленського – Петром Порошенком та Віктором Ющенком", – розповів директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко на прес-конференції "Сто днів Президента Володимира Зеленського".

Тоді, за його словами, революційні піднесення породили занадто високі очікування, відповідати яким влада не змогла. Як наслідок, обидва політики зазнали краху на наступних виборах. Нині ж революційний запал у суспільстві відчутно послабшав, очікування від нинішнього президента більш виважені, а отже, і реалізувати їх умовно легше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: