fbpx
Сьогодні
22:50 28 Сер 2019

До Ради можуть потрапити ще 10 кандидатів від "СН"

Фото: Главком

Частина обраних народних депутатів від «Слуги народу» найімовірніше перейде на нові посади в уряд, а дехто відмовився від мандату.

Через це на їхні місця претендують ще 10 однопартійців. Переважно це правники та «кварталівці».

Імовірних претендентів на місця у Верховній Раді, які звільняться, проаналізував Рух ЧЕСНО.

Ідеться про тих, хто балотувався за списками партії «Слуга народу», починаючи з №129. За висновками ЧЕСНО, прохідними до парламенту є такі номери списку:

  • № 129 — Олена Хоменко, колишня директорка з управління та розвитку цифрових продуктів ТОВ «Квартал 95» і волонтерка ГО «Ліга волонтерів».
  • № 130 — Анатолій Остапенко, директор юридичної фірми — ТОВ «Альфаюрконсалтинг». Раніше обіймав керівні посади в інших юридичних об'єднаннях.
  • № 131 — Тетяна Циба, виконавча директорка консалтингового агентства Media Masters і прес-секретарка партії «Слуга народу». У різний час була прес-секретарем у МОЗі, партіях УКРОП, Українській народній партії, «Русі нових сил Михайла Саакашвілі» та інших політсилах та держустановах.
  • № 132 — Іван Калаур, завідувач кафедри цивільного права і процесу Тернопільського національного економічного університету, викладач із 20-рінчим стажем.
  • № 133 — Юлія Гришина, керуюча партнерка юридичної бізнес-школи CTRL.School, професорка кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ імені Тараса Шевченка.
  • № 134 — Ольга Руденко, менеджерка з маркетингових комунікацій у ТОВ «Квартал 95».
  • № 135 — Олександр Копиленко, доктор юридичних наук, професор, директор Інституту законодавства Верховної Ради України. Раніше був членом Центральної виборчої комісії і радником голови Ради,
  • № 136 — Сергій Мандзій, колишній депутат Хмельницької міської ради як самовисуванець і висуванець «Народної партії» і «Народного блоку Литвина» (2002—2015), помічник на громадських засадах народного депутата з групи «Воля народу» Сергія Лабазюка у Раді 7-го скликання (2012—2014).
  • № 137 — Олександр Санченко, директор з урядових відносин і корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend. Був помічником на громадських засадах у нардепа з фракції «Самопоміч» Олексія Скрипника у Раді 8-го скликання.
  • № 138 — Денис Маслов, адвокат, керуючий партнер адвокатського об'єднання «ЛОУАТЕК», директор ТОВ «Авін Трейд», екс-суддя Дніпровського районного суду міста Кам'янського Дніпропетровської області.
  • № 139 — Антон Швачко, безпартійний і безробітний. За освітою — інженер-технолог ресторанного бізнесу й маркетолог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: