fbpx
Сьогодні
23:29 21 Сер 2019

Бекірова оглянули лікарі, - Денісова

Фото ТСН

21 серпня незаконно обвинуваченого в зберіганні боєприпасів Едема Бекірова оглянули лікарі в лікарні ім. Семашка

Про це повідомила Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова у Facebook.

"Щойно адвокат Едема Бекірова повідомив, що сьогодні його підзахисного, який утримується в Сімферопольському СІЗО, було доправлено в лікарню ім. Семашка. Його оглянули ендокринолог, невролог, кардіолог, а також були взяті аналізи крові й сечі. У вівторок, 27 серпня, очікується госпіталізація Бекірова в Республіканську лікарню неврології цивільного типу для подальшого стаціонарного обстеження, яке триватиме 7-8 днів", – написала вона.

Денісова додала, що за результатами обстежень буде скликана лікарська комісія, яка має визначити, чи може Бекіров перебувати у СІЗО.

"Сподіваюся, що за результатами обстежень Едему Бекірову буде надана необхідна медична допомога в повному обсязі, а також вдасться змінити запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт", – написала Денісова.
Також Денісова сподівається, що "оскільки проведення цих обстежень ініціює уряд РФ, то можна говорити про виконання другого рішення Європейського суду з прав людини щодо кримського татарина Едема Бекірова".

Крім того, Денісова знов закликала міжнародну спільноту тримати справу пана Бекірова під пильним наглядом та не допускати порушення його прав і свобод.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: