fbpx
Сьогодні
18:31 10 Сер 2019

В Офісі президента оприлюднили план заходів нового формату святкування Дня Незалежності

Фото Reuters

Офіс президента оприлюднив план заходів до 28-ї річниці Дня Незалежності України, святкування якої відбудеться у новому форматі

Про це повідомляє Офіс президента.

Цього року святкування 28-й річниці Незалежності України відбуватиметься у новому форматі. Головний акцент урочистостей – діти як майбутнє країни.

Зокрема, ранок 24 серпня розпочнеться з вшанування пам'яті героїв, які віддали життя, захищаючи свободу і незалежність країни.

Під час церемонії, яка стартує о 9:30 біля пам'ятного Хреста на місці загибелі Героїв Небесної Сотні, буде оголошена загальнонаціональна хвилина мовчання, прозвучать сто ударів дзвону.

У пам'ятному заході разом із Володимиром Зеленським візьмуть участь рідні та близькі загиблих захисників незалежності України, ветерани АТО, діти. Вони покладуть квіти на місці загибелі Героїв Небесної Сотні. Під звук дзвонів на майдані Незалежності буде піднято національний прапор, а військовий хор виконає гімн України.

Пізніше на головній площі країни відбудеться музично-хореографічний флешмоб. Зокрема, прозвучать знакові українські пісні в сучасному аранжуванні, які виконають оркестри і відомі музиканти.

Також відбудеться нагородження українців, які досягли успіхів у різних сферах. Завершаться урочистості святковою ходою. Після цього в 11:00 розпочнеться Марш захисників України за участю ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: