fbpx
Сьогодні
17:05 04 Сер 2019

Бекешкіна пояснила, у чому помилився Порошенко

Фото Reuters

Авторитетний соціолог Ірина Бекешкіна назвала одну з головних помилок п'ятого президента України Петра Порошенка.

«Це і була одна з головних помилок Порошенка — його тон спілкування, такий пафосний. Людей він завжди дратував. Всі хочуть простої розмови», — заявила вона в інтерв'ю журналу НВ.

За словами Бекешкіної, в манері спілкування Порошенко програє президенту Росії Володимиру Путіну і нинішньому президенту Володимиру Зеленському.

«Подивіться на президента РФ Володимира Путіна, ось такої простої розмови чекають від президента і в нас. Ролики і звернення Зеленського також вирізняє цей нормальний і спокійний тон звернення-бесіди», — зазначила соціолог.

За її словами, падіння електоральної підтримки Зеленського буде не таким швидким, якщо він зможе успішно побудувати комунікацію з суспільством.

«Багато що залежить від того, чи вдасться президенту Зеленському уникнути помилок президента Порошенка. Побудувати ефективну комунікацію з людьми. Адже хто заважав Порошенку чи Гройсману раз на тиждень по телевізору не просто виступати з монологами, а спілкуватися з журналістами, відповідати на гострі питання, пояснювати, що відбувається, що можна зробити, а що не можна. Нормальним тоном», — сказала Бекешкіна.

Раніше Бекешкіна розповіла про пастку для Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: