fbpx
Сьогодні
14:22 01 Сер 2019

Зеленський призначив екс-КВНщика керівником ДУС

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Борзова керівником Державного управління справами.

Про це йдеться в указі №571 від 1 серпня.

"Призначити Борзова Сергія Сергійовича керівником Державного управління справами з 1 серпня 2019 року терміном на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", – йдеться в документі.

При цьому указом №569 Зеленський звільнив Борзова від тимчасового виконання обов'язків керівника Держуправління, а указом №570 – звільнив з посади заступника керівника Держуправління справами.

Ірина Борзова, Наум Баруля та Сергій Борзов

Ірина Борзова, Наум Баруля та Сергій Борзов

Зазначимо, що його дружина Ірина Борзова – кандидатка-мажоритарниця у Верховну Раду від партії Зеленського "Слуга Народу".

Батько Ірини Борзової, Наум Баруля, є одним із керівників гумористичного шоу "Ліга сміху", яке виробляє студія "Квартал 95" разом із Drive Production, очолюваним Барулею.

Разом із батьком Ірина Борзова володіє ТОВ "Профіль-Н", зареєстрованим у кримському Судаку. Компанія займається діяльністю ресторанів. Після окупації її перереєстрували як російську. Згідно з бухгалтерською звітністю "Профиль-Н", її прибуток на окупованих територіях з 2014 року постійно зростав. У 2017 році вона заплатила близько 275,4 тисяч рублів податків і внесків.

Учора Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: