fbpx
Сьогодні
20:35 28 Лип 2019

Посол Франції в Україні записала прощальне відео для українців

Фото сomments.ua

Посол Французської Республіки в Україні Ізабель Дюмон попрощалась з українцями за допомогою відеозвернення, яке вона розмістила у своєму мікроблозі у Тwitter з нагоди закінчення своєї дипломатичної каденції.

Так, Дюмон побажала українцям згуртуватися для найскорішого досягнення миру та подолання проблем.

"Дорогі друзі, прийшов час для мене сказати всім вам "до побачення" після майже чотирьох років в Україні, які промайнули дуже швидко, позаяк були вкрай насичені роботою, враженнями, відкриттями, зустрічами. Повірте, для мене це були незабутні роки", — сказала дипломат.

За її словами, Дюмон сповнена оптимізму щодо майбутнього України.

"Цю впевненість надає мені щире прагнення до змін, яке неодноразово демонстрували українці своїм волевиявленням, динамізм і креативність української молоді, працелюбність і духовність, які завжди були властиві українському народу", — зауважила Дюмон.

Дипломат побажала Україні під проводом нової команди якнайскоріше згуртуватися у спільній роботі із досягнення миру і подолання проблем, які стримують поступ до кращого майбутнього.

"Зі свого боку, ми, Європа і Франція зокрема, і надалі будемо поруч, аби надавати вам допомогу і підтримку. Щиро дякую всім вам і нехай щастить", — резюмувала Дюмон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: