fbpx
Сьогодні
11:59 26 Лип 2019

У Києві на вихідних пройдуть урочистості на честь річниці хрещення Руси-України

Фото liga.net

28 липня 2019 року відзначається 1031-річчя Хрещення України-Руси. КМДА вже оприлюднило зміни у руху транспорту по Києву.

Інформація про хресну ходу розміщена на Фейсбуці.

У неділю, 28 липня, о 08:30 на території Софії Київської запланована божественна літургія на чолі з митрополитом Єпіфанієм, після чого, о 10:30 відбудеться Українська хресна хода.

Маршрут хресної ходи ПЦУ пролягатиме від Софії Київської через Володимирський проїзд, Михайлівську площу, вулицю Трьохсвятительську до парку Володимирська гірка.

"Об 11:00 біля пам'ятника святому рівноапостольному князю Володимиру буде звершено молебень, присвячений Хрещенню України-Русі", – повідомили в ПЦУ.

Також на сайті КМДА опублікували інформацію, щодо змін дорожнього руху в центрі столиці.

27 липня з 06:00 до 16:30 рух буде перекрито на вул. Трьохсвятительській (від площі Михайлівської до Європейської), вул. Хрещатик (від вул. Михайлівської до Європейської площі), Володимирському узвозі (від Поштової площі до Європейської площі), Парковій дорозі (від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Михайла Грушевського, вул. Івана Мазепи (від Арсенальної площі до площі Слави), вул. Лаврській (від площі Слави до вул. Цитадельної);

28 липня з 11:00 до 13:30 – Володимирським проїздом (на відрізку від Софійської площі до Михайлівської площі).

Нагадаємо, на минулорічному хресному ході Філарет заявив, що український народ об'єднався і Росія вже не зможе його перемогти.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: