fbpx
Сьогодні
19:05 22 Лип 2019

Винник захопив Viber: стікери зі співаком стали найпопулярнішими серед українців

Месенджер Viber опублікував останню статистику найпопулярніших стікерів серед українців. П'ятірку найбільш скачуваних наборів очолив Олег Винник.

MC Today розповідає, що про це відомо.

Що трапилося?

У компанії не говорять, скільки саме людей завантажили стікери зі співаком, але назвали весь список найпопулярніших наборів.

На першому місці Олег Винник, далі йдуть стікери під назвою «Дольче Віта», «Гей, привіт», QLASH Gaming, «Любов витає в повітрі». Всі вони безкоштовні.

Ще в Viber поділилися інший статистикою. Виявляється, по всьому світу користувачі цього месенджера відправляють один одному два мільярди стікерів на місяць, з яких на регіон СНД, що включає Україну, припадає 26%.

Створення власного набору стікерів допомогло Олегу Виннику обзавестися найчисленнішим спільнотою Viber в Україні. Сьогодні в ньому вже більше 1 мільйона читачів. Таким чином, артист з великим відривом обігнав популярні фан-спільноти колег по музичному цеху – групу Mozgi з 760 тис. передплатників і групу «Время и Стекло» з 671 тис.

Серед стікерів, за які українці заплатили гроші, лідирують «Понеділок – день важкий», «Кавове безумство» і «Джин».

Viber – не єдиний додаток, де зустрічається Винник.

Минулого тижня в «ПриватБанку» показали новий дизайн банківських карт для безконтактної оплати. На них будуть зображені фото українських зірок, і першим з них теж став Олег Винник.

Фізичних карт з фотографією співака не буде, карту зможуть побачити лише ті, хто прив'язав свій рахунок до сервісів ApplePay і GooglePay. Вони зможуть вибрати одну з обкладинок, яку створили в банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: