fbpx
Сьогодні
08:31 20 Лип 2019

Штаб ООС: за добу 2 військовослужбовці загинули та 3 отримали бойове травмування

Фото Reuters

За останню добу в зоні проведення операції Об'єднаних сил бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню. З них 11 разів — із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї — артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм.

Про це повідомляє пресштаб ООС.

Бойовики також обстрілювали позиції українських військових з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперських гвинтівок та стрілецької зброї.

Під обстріли потрапили Широкине, Богданівка, Мар'їнка, Талаківка, Тарамчук, Гнутове, Новотроїцьке, Березове, Красногорівка, Чермалик, Водяне, Авдіївка, Новогнатівка, Пищевик, Кримське, Південне, Новолуганське, Луганське та Щастя.

В результаті обстрілів бойовиків два військовослужбовці загинули та троє отримали бойове травмування.

Раніше в штабі ООС повідомляли, що під час інженерних робіт по обладнанню бліндажу від ворожого снайперського вогню загинули двоє військовослужбовців підрозділу окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Один військовослужбовець помер від поранення у лікарні. Другий отримав кульове поранення в бік та руку, намагаючись винести пораненого побратима  на ношах із зони обстрілу. Від ураження ворожою кулею загинув на місці.

За даними розвідки, 19 липня двох окупантів поранено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: