fbpx
Сьогодні
08:57 15 Лип 2019

У партії Смешка розповіли їх основні законодавчі пріоритети

Олена Сотник, яка займає друге місце в партії Ігоря Смешка "Сила і честь", перерахувала законодавчі пріоритети цієї політсили.

Серед таких пріоритетів вона назвала закон про держполітику у сфері євроінтеграції, уточнивши, що мова йде "про створення єдиного механізму для імплементації угоди про асоціацію як пріоритетного вектора", пише НВ.

Серед законодавчих пріоритетів "Сили і честі", за словами Сотник, також закон про прозору роботу митниці, закон про податкову політику, що передбачає введення податку на виведений капітал і закон про нацбезпеку.

Коментуючи останній, Сотник зазначила, що, на думку "Сили і честі", нинішній закон про нацбезпеку не відображає реальну ситуацію і повинен бути деталізований.

"Є ще законопроект про кримінальну юстицію. Є ідея змін у Кримінальному процесуальному кодексі, в законі про правоохоронні органи, в першу чергу щодо поліції. Також закон, який стосується судової системи. Ми вважаємо, що закон, запропонований колишньої Адміністрацією президента, не відповідає на реальні виклики судової системи. І ще один дуже важливий законопроект — про відповідальність за незаконне збагачення", — перерахувала депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: