fbpx
Сьогодні
20:55 16 Чер 2019

На Луганщині поліція затримала бойовика "ЛНР"

Поліцейські на залізничній станції у м. Попасна під час перевірки документів виявили та затримали 31-річного жителя Лисичанська, який по поліцейській базі даних значиться, як особа, що брала участь у незаконних збройних формуваннях.

Про це повідомила на сторінці в Facebook начальник Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«Зі слів затриманого, він у 2014 році відгукнувся на пропозицію родича та вступив до незаконного збройного формування «Призрак» так званої ЛНР. Під час перебування у батальйоні чоловік зі зброєю у руках ніс службу на одному з блокпостів бойовиків, розташованому на мосту через річку Сіверський Донець, де незаконно перевіряв документи та транспортні засоби громадян», – зазначила Погукай.

Поліцейські Луганщини затримали бойовика НЗФ так званої «ЛНР»Системна робота, що проводиться поліцією Луганської області по забезпеченню публічної безпеки та громадського порядку, недопущенню терористичних проявів та надзвичайних подій, особливо у населених пунктах, що межують з тимчасово окупованою територією, дає позитивні результати.Так, поліцейські на залізничній станції у м. Попасна, під час перевірки документів, виявили та затримали 31-річного мешканця м. Лисичанськ, який по поліцейській базі даних значиться, як особа, що брала участь у незаконних збройних формуваннях.Зі слів затриманого, він у 2014 році відгукнувся на пропозицію родича та вступив до незаконного збройного формування «Призрак» так званої «ЛНР». Під час перебування у батальйоні чоловік зі зброєю у руках ніс службу на одному з блокпостів бойовиків розташованому на мосту через річку Сіверський Донець, де незаконно перевіряв документи та транспортні засоби громадян.За тиждень чоловіка викликали на постійне місце роботи і він покинув лави бандформування.За даним фактом тривають слідці дії у кримінальному провадженні відкритому за ст. 260 КК України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань».

Posted by Татьяна Погукай on Sunday, June 16, 2019

За тиждень чоловіка викликали на постійне місце роботи й він покинув лави бандформування.

За даним фактом тривають слідчі дії у кримінальному провадженні, відкритому за ст. 260 КК України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: