fbpx
Сьогодні
16:22 08 Чер 2019

Гандзюк стала лауреаткою премії Ukrainian ID Awards

У Каневі на Тарасовій горі в рамках Міжнародного економіко-гуманітарного форуму Ukrainian ID відбулася церемонія нагородження лауреатів щорічної міжнародної премії Ukrainian ID Awards.

Нагородами відзначили Катерину Гандзюк, Фонд сім'ї Богдана Гаврилишина та Іллю Бондаренко. Ведучою церемонії стала Сніжана Єгорова – відома українська телеведуча і актриса, а вибирали номінантів члени організаційного комітету та визнані світові лідери думок.

Катерина Гандзюк – відома громадська діячка, яка була вбита в минулому році за принциповість громадянської позиції, була нагороджена (посмертно) за незламне прагнення до справедливості і громадянську гідність. Нагорода буде передано батькові – Віктору Гандзюку. Катерина захищала інтереси місцевої громади в Херсонській міській раді, а до цього працювала в структурах ООН. Активістка була облита кислотою в рідному місті, і в 2018 році померла в лікарні в Києві. Слідство пов'язує замах на Катерину з тим, що вона виступала проти корумпованих політиків і представників силових структур.

Фонд сім'ї Богдана Гаврилишина, який пропагує в українському суспільстві цінності відповідальності, співробітництва і професіоналізму, а також розробляє і реалізує програми для молоді – отримав нагороду за вагомий внесок у гуманізацію суспільства. Богдан Гаврилишин разом з дев'ятьма почесними авторами, серед яких Мирослав Попович, Любомир Гузар, Іван Дзюба, Володимир Горбулін, створив "Українську хартію вільної людини", яка побудована на цінностях, про які йде мова на форумі Ukrainian ID.

Фонд був створений дружиною і дітьми Богдана Дмитровича Гаврилишина – відомого українця, відомого економіста, громадського діяча і мецената, незмінного патріота України, для того, щоб сприяти розвитку України і її перетворенню в ефективну європейську державу. Програми фонду розширюють межі, інтегрують успішний європейський і світовий досвід, об'єднують лідерів думок, змушують системно мислити, змінюють імідж України в світі і формують екосистему для прискорення змін.

«Ukrainian ID Awards – це нагорода, яка присуджується за видатні досягнення і ефективні практики в ім'я процвітання і гуманізації людства, і покликана стимулювати відповідальне розвиток суспільства. Наш оргкомітет продовжує практику звернення уваги на тих людей, які зробили великий внесок у розвиток людини і суспільства, але до сих пір не були гідно відзначені в Україні та за кордоном », – зазначила президент Міжнародного економіко-гуманітарного форуму Ukrainian ID Наталія Заболотна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: