fbpx
Сьогодні
09:32 03 Чер 2019

Вдова Вороненкова назвала ім'я ймовірного вбивці її чоловіка

Оперна співачка Марія Максакова вважає, що вбивство її чоловіка, екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова міг здійснити його друг, Денис Панаїтов.

Про це вона повідомила в інтерв'ю російському телеканалу НТВ.

"Я хочу звернутися до Олександра Івановича Бастрикіна, я прошу вважати все сказане мною у цій передачі офіційною заявою. Я прошу ознайомитися з матеріалами, які потрапили до Мережі, матеріалами НРСД, у яких Панаїтов Денис Петрович сам зізнається у скоєному злочині, я прошу застосувати до нього всі норми законодавства РФ, і я прошу Слідчий комітет і особисто вас, Олександре Івановичу, взяти цю справу під свій особистий контроль", – сказала Максакова у зверненні до керівництва Слідчого комітету РФ.

За словами Максакової, з 22 березня 2017 року – за добу до вбивства Вороненкова була укладена угода про обмін київської квартири Панаїтова на московську житлову площу подружжя у комплексі "Москва-сіті".

За даними каналу, угода була укладена 22 березня 2017 року – за добу до вбивства Вороненкова.

Максакова заявила, що дочка Вороненкова від першого шлюбу – Катерина – виступала посередником при оформленні квартири в "Москва-сіті".

За словами вдови Вороненкова, Панаїтов видав дівчині розписку про те, що вона отримала 38 мільйонів рублів, але пізніше спростувала факт передачі грошей, заявивши, що вживала наркотичні та психотропні речовини.

Максакова зазначила, що після завершення угоди дівчина зникла, а у самої співачки намагалися відібрати квартиру в Києві, яка їй повинна була дістатися за підсумками угоди.

"Вважайте це моєю заявою до правоохоронних органів, я дуже стурбована її долею і місцезнаходженням, знаючи, що її залякував Панаїтов", – сказала Максакова.

У жовтні 2018 року група невідомих намагалася захопити київську квартиру Максакової. У київській прокуратурі зазначали, що у будинку в цей час перебували син співачки і няня. Невідомі поводили себе агресивно, змінили на дверях замки і вимагали звільнити приміщення.

Нагадаємо, у квітні 2019 року стало відомо, що вдова екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова спростувала у суді версію ГПУ про причетність до вбивства її чоловіка її колишнього цивільного чоловіка Володимира Тюріна.

Денис Вороненков був застрелений невідомим у центрі Києва в березні 2017 року на бульварі Шевченка біля готелю Premier Palace.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: