fbpx
Сьогодні
22:47 03 Чер 2019

Facebook офіційно призначив менеджера з питань публічної політики по Україні

Міжнародна корпорація Facebook офіційно призначила менеджера з питань публічної політики по Україні. Посаду зайняла Катерина Крук.

Про це повідомив заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін в Facebook.

"Катерина Крук офіційно оголосила, що міжнародна корпорація Facebook офіційно обрала її на посаду Policy Manager по Україні, з розташуванням у Варшаві. Необхідно сказати, що ми чекали цього багато років", – заявив він.

Золотухін відзначив, що на думку Міністерства інформаційної політики це кращий вибір. Він підкреслив, що Крук є відомим в Україні експертом з інформаційного простору і спікером всіх актуальних конференцій з дезінформації останніх років.

"Ми дуже сподіваємося, що після цього призначення брутальне та непрофесійне ставлення компанії Фейсбук до України та українців нарешті припиниться. Зі свого боку бажаємо успіхів, сил і наснаги та обіцяємо підтримати в усіх справах, що будуть робитися в інтересах України. Особливо в важкі часи невизначеності для соціальних мереж", – написав заступник міністра.

Раніше в Facebook не було менеджера з питань публічної політики по Україні. Призначення було анонсовано в жовтні 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: