fbpx
Сьогодні
21:45 27 Тра 2019

Бунт в Одесі: ув’язнені колонії повідомляють про зламані руки та ноги

Ув'язнені, які влаштували бунт у виправній колонії в Одесі, заявили, що серед них є чимало травмованих.

Про це повідомляє ТСН.

«Є інформація про те, що постраждалі є – в когось розбита голова, в когось розбите обличчя», — каже священик Дмитро Краснобаєв, який опікується місцями позбавлення волі.

За словами одеського журналіста Стаса Домбровського, у арештантів зламані руки та ноги.

«Хлопці просто хочуть нормально їсти. Вони кажуть, що не мають вимог, не планували нічого: нас просто почали бити і ми повстали», — проінформував він.

За непідтвердженою інформацією, бунт у колонії розпочався через жахливі побутові умови, серед яких — відсутність якісного харчування.

«Судять, а годувати — не годують. Хліб такий дають — можна сказати, глина. Хіба можна такий хліб їсти», — розповіла мати ув'язненого Раїса Костянтинівна.

«Вони прийшли до їдальні, а там їм учергове сказали, що навіть та баланда, котра була приготована, її на всіх не вистачає. У мене є інформація, що людей там жорстоко б'ють», — сказав колишній арештант Алім Білалов.

Раніше стала відома попередня причина бунту в одеській колонії.

"З'ясовую інформацію щодо бунту ув'язнених та пожежі у Південній виправній колонії № 51 в Одесі. Для цього мій представник у південних областях Олександр Остапенко терміново виїхав на місце події. Попередньо причиною бунту встановлено обшуки, які проводили у засуджених", – написала Денісова.

Нагадаємо, що в Одесі спалахнули заворушення в Південній виправній колонії загального режиму №51, що на Люстдорфській дорозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: