fbpx
Сьогодні
Відео 18:54 15 Тра 2019

Українська поліція отримала новий вид зброї

Співробітники Національної поліції, яких залучають до заходів щодо забезпечення публічної безпеки та правопорядку, отримали пістолети-кулемети "МР-5".

Про це повідомляє прес-служба Нацполиции.

Глава Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що в умовах реформування системи правоохоронних органів питання переозброєння відомства є одним з пріоритетних. Тому вдосконалення системи озброєння поліцейських полягає у впровадженні нових зразків зброї в їх практичну діяльність.

"Сьогодні Національна поліція презентує практичні кроки реформи відомства. Ми представляємо нову частину озброєння Нацполіції, на яку ми переходимо", – зазначив Князєв.

Досі поліцейські несли службу з бойовим автоматом моделі Калашникова, але завдання поліцейських відрізняються від завдань підрозділів Збройних сил, які обороняють держава і протидіють збройного опору.

Сергій Князєв зазначив, що пістолети-кулемети "МР-5" використовуються у діяльності поліції більшості країн. Зокрема, така зброя використовується поліцією Німеччини, Австрії, Великобританії, Франції, Італії, а також США.

"Найближчим часом всі наряди Нацполіції, які несуть службу на вулицях, аеропортах, на вокзалах – будуть забезпечені новою зброєю – пістолетом-кулеметом "МР-5", – зазначив глава Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: