fbpx
Сьогодні
10:30 09 Тра 2019

У Зеленського відповіли на питання щодо призначень новообраним президентом

Фото Reuters

Обраний президент Володимир Зеленський може назвати перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи незабаром після церемонії інавгурації.

Про це політичний консультант штабу Зеленського Дмитро Разумков розповів в ефірі телеканалу Newsone.

"Думаю, що перші кадрові пропозиції і законодавчі ініціативи навряд чи повинні звучати в день інавгурації, це не зовсім той момент, коли потрібно озвучувати ці речі. Але те, що це має статися в найближчому майбутньому після інавгурації, думаю, так", – зазначив Разумков.

Він додав, що претендентів на посади голів Служби зовнішньої розвідки і Служби безпеки України краще взагалі не оголошувати аж до самого призначення. 

"Але якщо ми говоримо про Службу зовнішньої розвідки, то там не потрібен парламент, президент може прийняти самостійне рішення. І як раз про цю кандидатуру навряд чи варто чути багатьом, особливо з огляду на те, що ми знаходимося в стані відкритого конфлікту з Росією. Тому я побоююся провокацій", – пояснив Разумков.

За словами політичного консультанта, кандидатура на посаду глави Адміністрації Президента також буде озвучена незабаром після інавгурації.

"Що стосується глави Адміністрації президента, то як Зеленський може зараз назвати його ім'я і призначити на посаду, якщо він ще не вступив в свої повноваження. Тому кандидатура на голову АП теж буде озвучена незабаром після інавгурації президента", – завершив він.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: