fbpx
Сьогодні
18:11 26 Кві 2019

Балуха вже місяць незаконно утримують у штрафному ізоляторі

Український політв'язень Володимир Балух більше трьох тижнів перебуває у штрафному ізоляторі колонії міста Торжок Тверської області.

Про це інформує "Кримська правозахисна група" з посиланням на сестру Балуха Надію.

Зазначається, що Балуху не передають посилки, а родичам не повідомляють про терміни утримання в ШІЗО.

"Про це стало відомо після того, як його сестра Надія 24 квітня 2019 року зв'язалася з працівниками колонії. Там жінці повідомили, що відправлену нею 16 квітня посилку досі не передали Балуху, оскільки він перебуває у штрафному ізоляторі. На питання сестри, коли його звідти випустять, сказали, що телефоном такої інформації не надають, але, як правило, другий раз ув'язнених поміщають до ШІЗО на строк від 10 до 14 днів", – йдеться в повідомленні.

Сестра Балуха пояснила, що посилку вона вирішила відправити після того, як у неї не прийняли в колонії передачу з продуктами для брата.

"Я взяла таксі й поїхала на найближчу пошту. Всі 20 кг у ящик не помістилися, тому я змогла відправити 13,5 кг. Через кілька днів я відправила в колонію ще одну невелику посилку з оливковою олією, а також милом, шампунем та іншими речами особистої гігієни. Проте 24 квітня ця друга посилка повернулася назад. Її в колонії теж не взяли", – розповіла сестра Балуха.

Надія подякувала всім небайдужим людям, які пишуть Володимиру листи, і просить його не забувати.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: