fbpx
Сьогодні
21:31 08 Кві 2019

В "Олімпійському" закликали НСТУ та ЗМІ не робити поспішних висновків щодо вартості дебатів

В НСК "Олімпійський" прокоментували інформацію про вартість проведення дебатів кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Про це повідомили в прес-службі НСК.

Адміністрація НСК "Олімпійський" звернулася до Національної суспільної телерадіокомпанії та ЗМІ з проханням відповідально підходити до оцінок вартості проведення ймовірних дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні.

"Звертаємо вашу увагу на те, що без детального технічного завдання, розуміння формату і точної локації дебатів у межах арени, наявності або відсутності глядачів і багатьох інших технічних і організаційних факторів, неможливо визначити точну вартість послуг із забезпечення організації і проведення заходу", – йдеться в повідомленні.

В НСК відзначили, що тільки після узгодження всіх аспектів у рамках технічного завдання та проекту договору на проведення дебатів – можна буде сформувати та оприлюднити точну суму.

❗️Офіційна заява НСК «Олімпійський» щодо вартості проведення дебатів.Адміністрація НСК «Олімпійський» звертається до…

Posted by Olympic NSC on Monday, April 8, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: