fbpx
Сьогодні
09:35 02 Кві 2019

Партія Меркель чекає від Зеленського більше конкретики до другого туру

У партії Меркель очікують від Зеленського більшої конкретики до другого туру виборів президента України

Про це йдеться в заяві голови фракції Давида Вадефуля, передає "Європейська правда".

Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що у правлячої парламентської фракції Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС / ХСС) в німецькому Бундестазі очікують протягом наступних трьох тижнів від кандидата в президенти України Володимира Зеленського більшої конкретики щодо його політичних позиціях та представлення команди, яка буде його підтримувати

"Зеленський повинен протягом наступних трьох тижнів до голосування конкретно вказати, за що він виступає і яка команда політиків буде його підтримувати", – йдеться в повідомленні.

Вадефуль вважає, що Україна наразі не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво через конфлікт з Росією, а також важкого соціально-економічного становища.

"Також Зеленський повинен уточнити, як він хоче досягти своєї мети – позбавлення влади олігархів, враховуючи, що олігарх Ігор Коломойський в значній мірі підтримував його передвиборну кампанію", – зазначив німецький політик.

На думку Вадефуля, високий відсоток голосів за Зеленського є показником зменшення довіри до політичних еліт і розчарування процесом реформ президента Петра Порошенка.

"Велика частина населення також сподівається, що Зеленський буде проводити рішучу боротьбу з корупцією і впливом олігархів", – додав він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: