fbpx
Сьогодні
13:46 16 Бер 2019

Тарута підтримав Тимошенко на виборах президента: підписано спільний меморандум

Кандидат в президенти, народний депутат Сергій Тарута заявив про підтримку лідера "Батьківщини", кандидата у президенти Юлії Тимошенко на президентських виборах у 2019 році.

Про це стало відомо на їхній спільній прес-конференції  у Києві 16 березня, повідомляє РБК-Україна.

Тарута зазначив, що підписав з Тимошенко меморандум, щоб об'єднатися на президентських виборах і "перемогти разом".

тарута тимошенко

"Є великий ризик того, що ще 5 років буде ця влада, триватиме війна і економічна розруха. Час перемагати і об'єднуватися всім проукраїнським силам. Ми розуміємо, що реальний кандидат, який може перемогти – це Юлія Тимошенко. У нас спільна енергія і цінності – побудувати щасливу Україну", – сказав Тарута.

Підписанти меморандуму беруть зобов'язання припинити війну на Донбасі та об'єднати країну, ухвалити Нову народну Конституцію, втілити в життя напрацювання, викладені в програмах кандидатів – Новий курс України та "Україна 2030".

"Україна може отримати як перемогу, так і на 5 років ми можемо зайти на коло деградації і по суті – саморуйнації. І тому особливе значення зараз набуває політична воля об'єднатися! Ви є розумієте, що ми не лише єднаємо наші команди на цих президентських виборах. Ми символічно можемо об'єднати Україну, що є набагато важливіше, ніж об'єднати команди", – наголосила лідер "Батьківщини".

Тимошенко зауважила, її команду та команду Тарути єднають політичні цілі, тому що "наші програми – Новий курс і ваша стратегія – вони співпадають так на відсотків 80".

"Я не порушу цінності і партнерство. Я можу закликати вас впевнено дивитися у майбутнє. Дякую за складне рішення", – підсумувала Тимошенко.

Відзначимо, Тарута вже не зможе зняти свою кандидатуру, тому його прізвище залишиться в бюлетенях.

Раніше, журналіст Денис Казанський розповів, що Тарута на президентських виборах підтримає Тимошенко. За його інформацією, зараз у штабі Тарути готують масовану рекламну кампанію на її підтримку: «Голос за Тимошенко – голос за мир».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: