fbpx
Сьогодні
13:06 15 Бер 2019

Офіційно: у Тарути заявили про об'єднання кандидатів проти Порошенка

Політична партія "Основа" Сергія Тарути почала переговори з рядом кандидатів про консолідацію зусиль демократичних опозиційних сил проти адміністративного і силового ресурсу влади.

"Ми в політичній партії "Основа" вважаємо, що якщо Порошенко потрапить до другого туру, країна стане перед величезним ризиком чергового майдану, силових протистоянь, масштабних фальсифікацій і тиску адміністративного ресурсу. Але навіть не це найстрашніше. Якщо Порошенко отримає владу, ми, весь народ України, остаточно втратимо можливість реалізації успішної країни. Порошенко – це трагедія для України. А всім нам сьогодні не потрібні ні трагедії від нинішніх корупціонерів, ні комедії від нових дилетантів у владі", – йдеться у заяві партії.

"Ми розуміємо, що у кожного лідера демократичних опозиційних сил є особисті амбіції, є відповідальність перед партіями, які їх висунули на пост кандидата в президенти. Але всім нам необхідно вже сьогодні показати, що ми – державники, для яких пріоритети держави – вище партійних і особистих. Нам треба консолідувати наші зусилля, зусилля всіх демократичних опозиційних сил, перш за все – проти адміністративного і силового ресурсу влади", – наголошується у заяві.

Відзначається, що 18 березня відбудеться прес-конференція, на якій буде повідомлено про результати переговорів з рядом кандидатів про консолідацію зусиль.

Раніше, журналіст Денис Казанський розповів, що Тарута на президентських виборах підтримає Тимошенко. За його інформацією, зараз у штабі Тарути готують масовану рекламну кампанію на її підтримку: «Голос за Тимошенко – голос за мир».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: