fbpx
Сьогодні
18:51 09 Бер 2019

У пошуках Порошенка. В Черкасах сталися сутички між Нацкорпусом та правоохоронцями

Представники Нацкорпусу, які у суботу вдень влаштували акцію під Адміністрацією президента, намагалися прорватися до Петра Порошенка під час виступу в Черкасах.

Як видно з відео на сторінці Нацкорпусу, його представники прийшли на виступ президента біля палацу Дружби народів у Черкасах, коли зі сцени звучав гімн України.

https://www.facebook.com/NatCorpsUA/videos/254384962174527/

Вони хотіли пройти до сцени, однак їм завадили правоохоронці, пише УП.

Націоналісти намагалися прорвати кордон поліції, один з представників Нацкорпусу виліз на поліцейську машину, також було запалено фаєри.

Повідомляється, що під час сутичок правоохоронці застосували сльозогінний газ.

Коли автомобіль президента поїхав з місця виступу, представники Нацкорпусу стали прориватися на сцену, вигукуючи: "Свинарчука за грати", "Де відрубані руки Гладківського?", та виголосили зі сцени коротку промову.

Наразі поліція Черкащини не повідомляє про інцидент.

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, близько тисячі націоналістів вийшли на Майдан Незалежності у Києві з вимогою заарештувати колишнього першого заступника секретаря Ради безпеки і оборони Олега Гладковського і його сина, яких підозрюють в махінації з бюджетними грошима, виділеними на посилення обороноздатності української армії.

Пізніше під час акції виникли сутички біля Адміністрації президента. Націоналісти спробували прорвати кордон силовиків. У хід пішли вибухові пакети, димові шашки і сльозогінний газ.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: