fbpx
Сьогодні
21:42 08 Бер 2019

Нові напрямки: Ryanair може полетіти з Харкова вже в 2019 році

Аеропорт Харків обговорює з Ryanair польоти до Німеччини, Польщі, країн Балтії та Середземномор'я.

Аеропорт Харків веде переговори з авіакомпанією Ryanair про початок польотів в 2019 році. Про це заявив комерційний директор аеропорту Владислав Ільїн, пише У відпустку.

За його словами, в пріоритеті для початку польотів – Німеччина і Польща.

"Крім того, є кілька інших країн, куди з Харкова міг би літати Ryanair. Наприклад, ми б хотіли, крім Німеччини та Польщі, з'єднати Харків з Прибалтикою. Я думаю, що великий потенціал є для розвитку рейсів в Литву та Латвію. Менше літають в Естонію", – додав Ільїн.

Також аеропорт Харків обговорює з Ryanair польоти в країни Середземномор'я. Але ці плани можуть бути реалізовані тільки з літа 2020 році, адже рейси в Німеччину і Польщу менш схильні до сезонності.

За словами Ільїна, є лише маленький шанс, що Ryanair є полетить з літнього розкладу, польоти за яким стартують в останню неділю березня, адже на літо вже сплановане завантаження майже всіх літаків.

"Тому, я думаю, що з літнього розкладу, якщо і з'являться рейси, то не більше одного-двох напрямків. Але вже більше рейсів у Ryanair з'явиться з Харкова з зимового розкладу", – додав комерційний директор аеропорту .

Він зазначив, що на сьогодні в переговорах з Ryanair виникають труднощі операційного плану. Вони пов'язані з тим, що з Польщі до Львова рейс виконується близько години, а до Харкова – дві. Тож замість одного рейсу до Харкова, лоукостер може виконати з Польщі два рейси, наприклад, до Львова і Мілану.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: