fbpx
Сьогодні
22:03 08 Бер 2019

Гнап прокоментував свою участь у парламентських виборах

Колишній журналіст-розслідувач і вже екс-кандидат в президенти Дмитро Гнап в інтерв'ю Громадському заявив, що однозначно буде брати участь у парламентській кампанії, але в якому форматі як з ким де – немає відповіді. 

"Партія "Сила людей" ще не сформувала стратегію по парламентській кампанії. Коли буде обраний найближчі тижні керівник штабу, тоді вже буде розуміння, яким чином, хто, в якому форматі і хто іде на парламентські вибори. І це буде затверджувати з'їзд", – розповів він.

Гнап зазначив, що також партія веде переговори з колегами в демократичному таборі – це "Самопоміч", "Громадянська позиція", ініціатива Мустафи Найєма об'єднання "Єврооптимістів", "Сила людей", "Демократичний альянс", який тепер частина "Самопомочі".

За його словами, рішення щодо участі "Сили людей" у парламентських виборах стане відоме вже на початку квітня.

На питання, чи піде Гнап з іншою політичною силою, якщо "Сила людей»" скаже, що він не в прохідній частині, політик відповів: "Я не знаю зараз. Чекаю, коли буде остаточно сформоване рішення. Зараз ще президентська кампанія не завершилась".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: