fbpx
Сьогодні
09:53 03 Бер 2019

Brexit: євроскептики висунули Мей нові вимоги щодо угоди

Британські євроскептики-консерватори на чолі з прихильником "жорсткого" виходу Британії з Євросоюзу (Brexit) Джейкобом Рісом-Моггом висунули прем'єр-міністру Терезі Мей ряд умов щодо угоди про Brexit.

Про це повідомляє  The Sunday Times.

У разі невиконання Мей умов висунених євроскептиками, депутати не підтримають запропоновану прем'єр-міністром угоду про Brexit.

Так, вісім представників євроскептиків підготували документ, в якому детально виклали вимоги, без виконання яких вони не підтримують запропоновану Мей угоду на голосуванні, яке заплановане на 12 березня.

Зазначається, що вимоги депутатів пов'язані зі спірним питанням навколо режиму підтримки перебування Північної Ірландії в складі митного союзу ЄС і єдиного європейського ринку після початку перехідного періоду Brexit ("бекстоп").

За словами євроскептиків, угода повинна мати "дещо більше, ніж просте згадування тимчасового характеру механізму "бекстопу", а також чіткий опис дій Британії відносно британсько-ірландського кордону у випадку провалу торгових переговорів з ЄС.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: