fbpx
Сьогодні
17:06 02 Бер 2019

Росія чекає від США "Троянського коня" із залученням "п’ятої колони"

У генштабі Російської Федерації заявили, що Пентагон розробляє проект дестабілізації із залученням "п'ятої колони" всередині Росії.

Про це повідомляє ТАСС.

Начальник генштабу РФ генерал Валерій Герасимов заявив, американський Пентагон розробляє "принципово нову стратегію" під назвою Троянський кінь, в якій США планують залучити протестний потенціал "п'ятої колони" для дестабілізації обставин в Росії.

Натомість, за його словами, РФ готова дати відсіч будь-якому нападу, адже має нові "концептуальні підходи з нейтралізації агресивних дій імовірних супротивників".

"США опрацьовують військові дії наступального характеру, такі як глобальний удар, багатосферний бій, використовуються технології кольорових революцій і м'якої сили. Їхньою метою є ліквідація державності неугодних країн, підрив суверенітету, зміна законно обраних органів державної влади", – заявив Герасимов, додавши, що "жертвою" такої політики США стала Україна.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: