fbpx
Сьогодні
20:13 27 Лют 2019

Вбивство Гандзюк: у суді просять про продовження обов'язків Мангера

Фото hromadske.ua

В Шевченківський районний суд Києва надійшло клопотання про продовження строку дії обов'язків, покладених на Владислава Мангера.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Повідомляється, що на розгляд у Шевченківський районний суд Києва надійшло клопотання про продовження строку дії обов'язків, покладених на Мангера підозрюваного у скоєнні злочину передбаченого ст. 27 ("Види співучасті"), п. п. 4, 6, 11, 12 ст.115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України.

Судове засідання призначено на 28 лютого 2019 року о 14:00 в приміщенні Шевченківського районного суду Києва за адресою: міста Київ, Дегтярівська, 31-А (зал судових засідань №1).

При цьому активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" нагадують, що суд 3 доби розглядав цю справу і вирішив випустити Мангера під грошову заставу, яку швидко сплатили у той же день.

"Мангер вийшов і за дивним збігом обставин кілька з нас помітили дивні речі – стеження, зломані замки, проникнення в помешкання і ще невідомо, що на нас чекає", – підкреслюють вони.

Друзі, завтра відбудеться продовження розгляду апеляції щодо запобіжного заходу, обраного Мангеру. Нагадаємо, що суд 3…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Wednesday, February 27, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: